Machtigingskaart

Middels een machtigingskaart kunt u toestemming krijgen van uw klant om eenmalig of doorlopend een bepaald bedrag van de rekening te laten halen. Op deze manier bent u altijd zeker van een betaling op een afgesproken moment. De machtigingskaarten zijn geschikt gemaakt voor IBAN.

Wij adviseren u graag over de meest geschikte uitvoering voor uw situatie.

1. Welke soorten machtigingskaarten zijn er?
2. Hoe werkt het incassoproces met een machtigingskaart?
3. Hoe kan ik machtigingskaarten bestellen?

1. Welke soorten machtigingskaarten zijn er?

Op ww.acceptgirobestellen.nl kunt u alle meest gangbare type IBAN-machtigingskaarten gemakkelijk bestellen. Met de overgang naar IBAN is ook de lay-out aangepast naar de laatste vereisten.

Lijnco biedt vier gestandaardiseerde machtigingskaarten die u gemakkelijk kunt voorzien van uw eigen logo.

2. Hoe werkt het incassoproces met een machtigingskaart?

Wanneer u een ondertekende machtigingskaart retour heeft ontvangen, mag u van de rekening van uw klant incasseren. Uw opdracht stuurt u naar uw bank, die er vervolgens voor zorgt dat het bedrag wordt afgeschreven van de rekening van de klant en wordt overgeboekt naar uw eigen rekening.

3. Hoe kan ik machtigingskaarten bestellen?

Voor het bestellen van machtigingskaarten dient u een contract te hebben. U kunt dit regelen bij uw eigen bank. Via deze site kunt u inloggen met uw persoonlijke gegevens, of u kunt een account aanmaken. Volg na het inloggen de instructies die volgens op het scherm.   

  

Call me now

Bent u tegen een probleem aangelopen of heeft u een dringende vraag?

Aanmelden

© Copyright 2022 Lijnco speciaaldrukkerij | Algemene voorwaarden